8 Mayıs 2010 Cumartesi

SORGUNDA ŞİİR DİNLETİSİ

Yozgat'ın Sorgun Kaymakamlığı ilçede sosyal ve kültürel aktivitelerin artırılması doğrultusunda şiir dinletisi düzenledi.

 
YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Sorgun Kaymakamlığı ilçede sosyal ve kültürel aktivitelerin artırılması doğrultusunda şiir dinletisi düzenledi.
İlyas Aslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, bu programın, daha önceleri yarışma şeklinde ve tek okulun katılımıyla gerçekleşen şiir dinletilerinde bir değişiklik yapılarak 14 ortaöğretim okulundan seçilen öğrencileri ve görevli öğretmenler tarafından yapıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından program Sorgun Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni İsmail Kerim Ağralı ve minik öğrencilerin kemanlı konseriyle devam etti. Daha sonra öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler okundu. Etkinlik sonunda, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ve öğrenciler ödüllendirildi.

2 yorum: